Salutació del Batle

Es Migjorn Gran es presenta davant el món com un poble orgullós de les seves costums i tradicions, ens consideram un clar exponent dels valors de l'essència menorquina, que es pot resumir en gent treballadora, humana i extrovertida.

Som un municipi jove que l'any passat complí 25 anys d'independència. Encara tenim molt per aprendre, som un poble jove. Aquest és el motiu pel que encaram el futur amb il·lusió per aconseguir tot el millor.

Perseguim un bé comú i és el de fer del nostre poble un exemple de prosperitat econòmica i social, sempre fidels als medi ambient i als principis de sostenibiliat que caracteritzen la nostra illa.

Tenim un gran potencial, i junts farem el necessari per a convertir as Migjorn amb tot lo gran que es mereix.

Convidam a tots els internautes a que vistin la nostre web, però no oblideu fer una “passejadeta” per les nostres places i carrers, pels nostres boscos i platges, perquè alla trobareu el que cercau: un “gran” paradis.


Benvinguts!

El Batle, Pere Moll Triay

Tornar
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS