Polígon industrial


 
Des de l'any 2000, l'Ajuntament ha treballat en la cessió d'una parcel.la municipal amb un cost simbòlic de 6 €/m2 a l'Institut de Desenvolupament Industrial (IDI), organisme del Govern Balear, amb la finalitat que aquest, com a promotor, es fes càrrec del desenvolupament d'un projecte d'execució de 20 naus modulars.

A partir de l'any 2005 aquesta promoció es va executar damunt una parcel.la de 8.649 m2. Un projecte que preveu una superfície construïda d'uns 5000 m2 amb la previsió de 12 naus modulars d'uns 216,66 m2 i 8 naus modulars de 300m2. L'obra es va finalitzar entrats al 2007 i l'adjudicació de les naus es va dur a terme entre el desembre de 2006 i el gener de 2007.

L'objectiu d'aquesta zona industrial, ubicada al marge urbà del nostre municipi, al costat del principal accés entre el nucli tradicional des Migjorn Gran i la urbanització turística de Sant Tomàs, és el de promoure el trasllat de les PIMEs industrials del nostre municipi cap a la nova zona industrial, però també promoure el desenvolupament i la creació d'empreses industrials i comercials que reequilibrin el balanç econòmic a favor de sectors productius diferents als turístic.

A més es vol lluitar contra la desestacionalització dels llocs de feina, fenomen vinculat al sector turístic. Aquest tipus d'esquema estacional suposa unes tasses d'atur moderades durant els mesos de la temporada baixa i unes tasses molt baixes durant la temporada alta. 
Tornar
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS