Noticies

 
  Suspensió de les Festes Accedeix al ban municipal
 
  Signatura del protocol per a la promoció d'habitatge públic as Migjorn Gran Dimecres 17 de juny va tenir lloc la signatura d'un protocol per a la promoció d'habitatge públic as Migjorn Gran

El president de l'IBAVI i Conseller de mobilitat i habitatge del Govern Balear, Sr. Marc Pons va desplaçar-se fins as Migjorn on també va assitir-hi la presidenta del Consell Insular de Menorca, Susana Mora, com a mostra de recolzament per part del CIM.

El Saló Verd va ser testimoni d'aquesta signatura, una signatura que es converteix en una primera passa per tal que Es Migjorn Gran disposi en un futur no molt llunyà de pisos de protecció oficial.

L'Ajuntament per la seva part, preveu que entre els mesos de setembre-octubre pugui adquirir el solar situat a l'Av Binciudrell on s'hi preveu aquesta construcció. Posteriorment, aquest solar serà cedit a l'IBAVI per tal que després de la signatura del corresponent conveni, l'IBAVI liciti les obres i les dugui a terme el pròxim any 2021.

La batlessa des Migjorn Gran, Antonia Camps agraeix al Conseller l'interès demostrat des del primer minut alhora que remarca l'esforç que suposarà per l'ajuntament l'adquisició d'aquest solar, esforç però, que val la pena que l'administració local faixi pel futur del nostre poble i dels nostres veïns.
 
  Signatura del conveni amb l'associació Amics de l'Art des Migjorn Gran Signat el conveni amb l'associació Amics de l'Art des Migjorn Gran L'Ajuntament es compromet a fer una aportació màxima de 3.000 € per aquest any 2020 i a la cessió de l'ús del local situat al carrer Major, 66
 
  Passarel·les d'accés a Binigaus arrenjades Un temporal d'aquest hivern va fer malbé la passarel·la d'accés a la platja de Binigaus, a dia d'avui la passarel·la torna estar en bones condicions per tornar accedir-hi.
 
  Signatura del conveni amb l'Associació arqueologia Signat el conveni amb l'Associació arqueològica i Patrimoni. L'Ajuntament fa una aportació de 2.000 € destinada a col·laborar amb les activitats en relació a les excavacions al jaciment de Sant Agustí Vell.
 
  Signatura del conveni amb el Col·legi Públic Francesc d'Albranca Signat el conveni amb el Col·legi Públic Francesc d'Albranca. L'Ajuntament aportarà un màxim de 1.500 € per tal de col·laborar amb les despeses de transports per sortides pedagògiques incloses dins el programa escolar.
 
  Signatura del Convevni amb l'Associacío de Pares i Mares Signat el conveni amb l'AMPA. L'Ajuntament es compromet a fer una aportació màxima per aquest any 2020 de 5.000 € per tal de col·laborar amb les activitats extraescolars organitzades per l'associació.
 
123
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS