Quotes Escola de música, poliesportiu i Escoleta Xibit Arran dels darrers esdeveniments relacionats amb el COVID-19, l'escoleta infantil Xibit, el poliesportiu municipal i l'escola de música han hagut de tancar com a mesura preventiva i forçosa amb l'única finalitat de vetllar per la salut dels nostres usuaris i usuaries, així com del personal.

Pel vostre coneixement us informam que l'Ajuntament no facturarà cap quota mentres aquestes instal·lacions estiguin tancades.
 

Quotes Escola de música, poliesportiu i Escoleta Xibit

Arran dels darrers esdeveniments relacionats amb el COVID-19, l'escoleta infantil Xibit, el poliesportiu municipal i l'escola de música han hagut de tancar com a mesura preventiva i forçosa amb l'única finalitat de vetllar per la salut dels nostres usuaris i usuaries, així com del personal.

Pel vostre coneixement us informam que l'Ajuntament no facturarà cap quota mentres aquestes instal·lacions estiguin tancades.

Tornar
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS