Noticies 

 
  Dia del llibre Entra per veure les activitats programades pel Dia del Llibre (23 d'abril.- Sant Jordi)
 
  LA UOM ALS POBLES DE MENORCA La UOM (Universitat Oberta per Majors) torna a Es Migjorn Gran. Totes les conferències es duran a terme els dijous a les 20:!5 h a la Biblioteca Pública. Us podeu inscriure a l'Ajuntament o a la Biblioteca. Clicau per tenir més informació
 
  Liquidació del pressupost 2016 L’Ajuntament des Migjorn Gran ha tancat l'exercici 2016 amb molt bona nota. Al Ple ordinari celebrat dijous 30 de març es va donar compta de la liquidació del Pressupost de l'any passat.

El romanent de tresoreria per a despeses generals o romanents de lliure disposició ha estat de 1.962.272,52€. Hem recaptat 673.575,20 € més del que s’havia pressupostat.

El romanent de tresoreria per a despeses amb finançament afectat ha estat de 430.728,05€. Hem incorporat els 343.070,43€ del conveni amb Agrytursa per l'aprofitament de la parcel·la hotelera i s'ha vinculat al capítol 6 de despeses per poder aprovar i executar un projecte de millores als carrers del casc antic (Mirada del Toro, Sant Llorenç, Bernat Alzina, Sa Plaça, Sant Jaume, Nou i Es Carritxaret) Les millores consisteixen en fer una xarxa nova de recollida de pluvials, baratar les tuberies d'aigua potable, eliminar el cablejat (Endesa, telefònica, enllumenat públic) dels encreuaments dels carrers i asfaltar tots els carrers. La resta es destinarà als projectes ja aprovats dins l'any passat.

Afegir que el saldo als bancs en el moment de firmar el decret de la liquidació pressupostària de l'exercici 2016 (22-03-17) era de 2.363.860,46€.

Un altre projecte per executar amb el romanent de tresoreria per a despeses generals o romanent de lliure disposició (1.962.272,52€) és el de la peatonalització d'un tram del carrer Major, concretament el que va de Sa Plaça fins es Cap de la Vila.

Aquest projecte contempla baratar tots els serveis existents (xarxa de clavegueram, aigua potable) i afegir-ne de nous (xarxa de pluvials, gas natural, fibra òptica, etc)

Hem de destacar que l'asfaltat es baratarà per un adoquinat molt semblant al que hi ha als carrers peatonals del casc antic.
 
  Creació d'un borsa de netejadors/es i contractació d'un peó de manteniment A l'apartat taulell d'anuncis d'aquesta mateixa web hi trobareu les bases reguladores i tota la informació necessàries per a presentar-s'hi.

El darrer dia per a presentar sol·licituds per la borsa de netejadors/eres és dimecres 23 de març i per la plaça de peó de manteniment dilluns 27 de març.
 
  Un 8 de març per avançar en igualtat Clica per llegir la Declaració
 
  Carnaval 2017 No et perdis detall de la programació preparada per aquests Carnavals 2017
 
  Manifest pel Dia Internacional del Nen amb Càncer 15 de Febrer Dia Internacional del Nen amb càncer. Des d'ASPANOB ens han fet arribar aquest manifestet que volem compartir amb tots voltros.
 
  Torrada de Sant Antoni posposada La torrada i ball folklòric programat per dimarts 17 de gener, Festivitat de Sant Antoni, queda anul·lada degut a les previsions de mal temps. Quan el temps ho permeti es durà a terme la celebració. Us anirem informarem
Perdoneu les molèsties !
 
 
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS