Noticies 

 
  Creació d'un borsa de netejadors/es i contractació d'un peó de manteniment A l'apartat taulell d'anuncis d'aquesta mateixa web hi trobareu les bases reguladores i tota la informació necessàries per a presentar-s'hi.

El darrer dia per a presentar sol·licituds per la borsa de netejadors/eres és dimecres 23 de març i per la plaça de peó de manteniment dilluns 27 de març.
 
  Un 8 de març per avançar en igualtat Clica per llegir la Declaració
 
  Carnaval 2017 No et perdis detall de la programació preparada per aquests Carnavals 2017
 
  Manifest pel Dia Internacional del Nen amb Càncer 15 de Febrer Dia Internacional del Nen amb càncer. Des d'ASPANOB ens han fet arribar aquest manifestet que volem compartir amb tots voltros.
 
  Torrada de Sant Antoni posposada La torrada i ball folklòric programat per dimarts 17 de gener, Festivitat de Sant Antoni, queda anul·lada degut a les previsions de mal temps. Quan el temps ho permeti es durà a terme la celebració. Us anirem informarem
Perdoneu les molèsties !
 
 
 
Contacte
Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer a la mateixa seu de l’Ajuntament (Pla de l’església, 3. Es Migjorn Gran Tel. 971 37 01 10) o bé en el següent enllaç...

Consultes, queixes i suggeriments
 
Ajuntament des Migjorn Gran Avís Legal   Accessibilitat   XHTML 1.0   CSS 2.1   RSS